Reprezinta un serviciu aparte , realizat in baza unui contract ulterior,  prin care echipa se ocupa de curatarea si intretinerea ulterioara a spatiului amenajat.

Cosire gazon, toaletare plante, prelucrarea terenului in zona plantelor, identificarea bolilor si daunatorilor si aplicarea tratamentelor fitosanitare reprezinta activitatile incluse in serviciul de intretinere a gradinii. Interventiile sunt regulate astfel incat proprietarul  gradinii sa se bucure pe deplin de o gradina ingrijita si momente de  relaxare.

Pentru plantatiile pomicole si viticole, echipa presteaza servicii de taiere de formare si rodire, aplicarea tratamentelor fitosanitare si a lucrarilor de intretinere a solului.

3 Comentarii Add Yours

 1. corina nitu

  buna ziua. vreau sa plantez 50 buc pipa turcului. cat costa plantele, transportul, manopera? proprietatea se afla in olimp – neptun. multumesc

  Reply
 2. Rodica

  buna ziua ,
  Având in vedere tradiționala noastră relație, inca din anul 2001, va rog sa ma programați pt intretinerea de primavara, asa cum v- ați ocupat de gradina mea de atâția ani.
  In speranța ca veti tine cont de aceasta solicitare, va rog sa îmi confirmați posibilitatea disponibilități Dvs. , astfel încât in funcție de răspunsul Dvs sa ma pot organiza/ orienta pt intretinerea grădinii mele.

  Reply
 3. Georgescu Radu

  Solicit oferta pentru toaletare de primavera cca 25 pomi fructiferi in Oituz/Lumina.

  Reply

Lasa un comentariu