Intretinere

Reprezinta un serviciu aparte , realizat in baza unui contract ulterior,  prin care echipa se ocupa de curatarea si intretinerea ulterioara a spatiului amenajat.

Cosire gazon, toaletare plante, prelucrarea terenului in zona plantelor, identificarea bolilor si daunatorilor si aplicarea tratamentelor fitosanitare reprezinta activitatile incluse in serviciul de intretinere a gradinii. Interventiile sunt regulate astfel incat proprietarul  gradinii sa se bucure pe deplin de o gradina ingrijita si momente de  relaxare.

Pentru plantatiile pomicole si viticole, echipa presteaza servicii de taiere de formare si rodire, aplicarea tratamentelor fitosanitare si a lucrarilor de intretinere a solului.

3 comentarii la “Intretinere”

  1. buna ziua. vreau sa plantez 50 buc pipa turcului. cat costa plantele, transportul, manopera? proprietatea se afla in olimp – neptun. multumesc

  2. buna ziua ,
    Având in vedere tradiționala noastră relație, inca din anul 2001, va rog sa ma programați pt intretinerea de primavara, asa cum v- ați ocupat de gradina mea de atâția ani.
    In speranța ca veti tine cont de aceasta solicitare, va rog sa îmi confirmați posibilitatea disponibilități Dvs. , astfel încât in funcție de răspunsul Dvs sa ma pot organiza/ orienta pt intretinerea grădinii mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *