Proiectare

Proiectul reprezinta solutia tehnica si decorativa pentru spatiul destinat relaxarii, imbinarea aspectului estetic cu rolul functional al gradinii.

In urma discutiilor purtate cu proprietarul, designerul stabileste elementele ce vor fi incluse in noua gradina. Urmeaza proiectarea propriu-zisa tinand cont de elementele stabilite, alegerea liniilor de perspectiva, selectarea speciilor tinand cont de marimea spatiului , amplasarea elementelor decorative, intocmirea devizului estimativ al amenajarii.

Proiectarea sistemului de irigare automata implica stabilirea zonelor de udare in functie de proiectul gradinii. Suprafetele gazonate vor fi udate de aspersoare in timp ce zonele cu plante decorative vor fi udate cu furtune de picurare. Conectarea sistemului la sursa de apa din reteaua publica de apa sau dintr-un put forat.

Pentru cei interesati realizam puturi forate. Udarea ulterioara a gradinii folosind apa din aceste puturi, reprezenta o solutie foarte buna pentru gradinile de dimensiuni mari.

Proiectarea plantatiilor pomicole si viticole este un serviciu nou pe care il punem la dispozitia celor interesati. Stabilirea amplasamentului, recomandarea speciilor si a conveerului de soiuri, necesarul de materiale si lucrarile de infiintare si intretinere pana la anul 3 de la plantare, sunt elementele componente ale proiectului pentru infiintarea plantatiilor pomicole si viticole.

1 comentariu la “Proiectare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *