Oferim următoarele

Servicii

01.

Proiectare

Proiectul reprezinta solutia tehnica si decorativa pentru spatiul destinat relaxarii, imbinarea aspectului estetic cu rolul functional al gradinii.

In urma discutiilor purtate cu proprietarul, designerul stabileste elementele ce vor fi incluse in noua gradina. Urmeaza proiectarea propriu-zisa tinand cont de elementele stabilite, alegerea liniilor de perspectiva, selectarea speciilor tinand cont de marimea spatiului , amplasarea elementelor decorative, intocmirea devizului estimativ al amenajarii.

Proiectarea sistemului de irigare automata implica stabilirea zonelor de udare in functie de proiectul gradinii. Suprafetele gazonate vor fi udate de aspersoare in timp ce zonele cu plante decorative vor fi udate cu furtune de picurare. Conectarea sistemului la sursa de apa din reteaua publica de apa sau dintr-un put forat.

Pentru cei interesati realizam puturi forate. Udarea ulterioara a gradinii folosind apa din aceste puturi, reprezenta o solutie foarte buna pentru gradinile de dimensiuni mari.

Proiectarea plantatiilor pomicole si viticole este un serviciu nou pe care il punem la dispozitia celor interesati. Stabilirea amplasamentului, recomandarea speciilor si a conveerului de soiuri, necesarul de materiale si lucrarile de infiintare si intretinere pana la anul 3 de la plantare, sunt elementele componente ale proiectului pentru infiintarea plantatiilor pomicole si viticole.

02.

Amenajare

Designul, plantele, gazonul si accesoriile decorative , toate imbinate armonios genereaza  gradina  ca spatiu de relaxare.

Oferim toate materialele necesare amenajarii gradinii. Plante decorative, rasaduri de flori din productia proprie, bulbi de flori, gazon ( seminte sau rulouri).

Montam sisteme de irigare automatizata pentru a facilita ingrijirea ulterioara a gradinii.

In completare oferim  elemente constructive din lemn, fantani arteziene, vase din ceramica.

Prin divizia artistica Harlequin’O, echipa poate realiza decoratiuni personalizate in concordanta cu  stilul terasei si al gradinii.

03.

întreținere

Reprezinta un serviciu aparte , realizat in baza unui contract ulterior,  prin care echipa se ocupa de curatarea si intretinerea ulterioara a spatiului amenajat.

Cosire gazon, toaletare plante, prelucrarea terenului in zona plantelor, identificarea bolilor si daunatorilor si aplicarea tratamentelor fitosanitare reprezinta activitatile incluse in serviciul de intretinere a gradinii. Interventiile sunt regulate astfel incat proprietarul  gradinii sa se bucure pe deplin de o gradina ingrijita si momente de  relaxare.

Pentru plantatiile pomicole si viticole, echipa presteaza servicii de taiere de formare si rodire, aplicarea tratamentelor fitosanitare si a lucrarilor de intretinere a solului.

04.

Amenajări interioare

Pentru spatiile interioare venim in intampinarea clientilor cu amenajari  folosind plante de interior, accesorii decorative, proiecte inovatoare.

Plantate in ghivece, jardiniere, spatii special alocate, ziduri verzi , plantele de interior incanta prin prospetimea lor si genereaza un cadru ambiental placut.